Alpinist

Posted on August 6, 2010

Bani

Dupa cum am scris in pagina de Donatii, nu ne-am gandit vreodata sa facem vreo afacere din comics. Tocmai din acest motiv am hotarat ca nu vom pune vreodata reclame pe comics.cevamarunt.ro, insa banii sunt buni si ne plac, si daca voua va place ce facem, si vreti sa ne ajutati, de ce sa ne impotrivim? Asa ca va punem la dispozitie 2 metode de apreciere materiala: donatii directe via PayPal si magazinul cu tricouri (si alte produse in curand) din care castigam si noi la fiecare tricou vandut. Tot ce apare pe site va fi in continuare la fel de accesibil, iar cei ce doneaza nu vor avea vreun avantaj fata de ceilalti (in afara de faptu ca ei vor ajunge in Rai, nu in Iad).

Avem menu

Da, asa scriu eu "menu", fara "i". Dar asta nu e important. Ce conteaza e faptul ca acum avem unul, si functional si frumos. Butoanele de navigare prin comicuri au ramas sus, langa comic, pentru ca ele sunt cele mai folosite. Restu de sectiuni din site le gasiti in bara sexy de menu de sub comic.

Comic ascuns

Nu uitati (sau pentru cine nu stia, aflati acum) ca de ceva vreme am inceput sa ascundem inca un comic peste cel obisnuit, dezvaluit de simpla pozitionare a cursorului peste comic. Un fel de topper la gluma. Aviz celor care ne citesc in RSS, ca acolo nu ajunge topperu. Care apropo avem RSS si daca chiar n-aveti de ales, il puteti folosi. Altfel va invit pe site, ca multe lucruri bune nu ajung in RSS.

Nu cred ca mai e cazul sa mentionez (asta inseamna ca o s-o fac) ca avem pagina pe Facebook unde trebuie sa fiti fani.

Share This!0
Tweet This!
Google+
http://comics.cevamarunt.ro/alpinist/
RSS
Follow by Email