Dreaming

Posted on June 2, 2010

MAGAZIN!

Ma bucur foarte mult sa va anunt ca e posibil sa facem niste bani de pe urma voastra, pentru ca ne-am facut un magazin pe site-ul www.SmartGifts.ro, unde putem sa desenam tricourile (precum si alte materiale – cani, cravate etc) si ei le produc pe masura ce le cumparati voi. Ce e de mentionat si e important:

– nu am avut nici un fel de contact direct cu cei de la Smart Gift, si deci nu avem nici o informatie despre cat de seriosi sunt. In cazul in care aveti vreo problema la comanda, o sa incercam sa va ajutam, insa nu prea avem ce sa facem, pentru ca nu-i cunoastem.
– n-am comandat nimic de la Smart Gift pana acum, asa ca nu stim nimic despre calitatea tricourilor sau calitatea si rezistenta in timp a imprimarii.
– magazinul poate fi pus si pe site la noi, insa deocamdata nu e foarte configurabil (site-ul lor e in BETA) si arata urat la noi, asa ca va invit sa-l vizitati la ei direct.
– comicsurile de pus pe tricorui trebuie redesenate, asa ca am facut cateva dupa capul meu. Ideea e ca voi desena orice comic vreti voi din arhiva, in cazul in care vreti un tricou cu el. Trebuie doar sa dati un mail la toma [at] cevamarunt [punct] ro cu comicul pe care-l vreti.
– pretul e destul de fix (stabilit de ei) si deci nu ma intrebati de ce tricourile de fete sunt mai scumpe.
– Smart Gifts mai ofera ca suport cani, pernite, ursuleti de plus, cravate, baloane etc. Daca vreti ceva de-acolo, se poate cu doua clickuri, doar sa-mi spuneti.
– orice tricou din lista, odata ce-l selectati, poate fi configurat (culoare, dimensiune) asa ca nu va cramponati de culorile folosite in lista de prezentare. Daca va place un desen anume, insa culoarea de fundal a comicului nu se potriveste cu cea a tricoului dorit, dati un semn si le modific.
– site-ul lor mai are buguri (unele culori de tricouri nu corespund cu ce click dai) si or mai fi si altele – nu cunosc cauza sau vreo rezolvare.