Magazin si alte treburi

Posted on June 4, 2010

Inainte de toate, reiteram faptul ca am deschis un magazin cu tricouri (si in viitorul apropiat si alte materiale promo), pe care-l gasiti deocamdata la adresa http://cevamarunt.smartgifts.ro.
Am pus o lista in postu trecut cu cateva amendamente la acest demers, si va invit sa le cititi.

Doua sunt treburile intr-adevar importante si iata-le mai jos:
1. In cazul in care va comandati tricouri (si stiu sigur ca avem deja 2 comenzi) am marea rugaminte sa ne anuntati si pe noi cum ies, eventual sa faceti si niste poze la ele, ca sa stim daca sunt ok, si daca e vreo problema, sa vorbim cu Smart Gifts s-o rezolvam impreuna, ca ne dorim si noi colaborarea asta la fel de mult.
2. Orice comic vreti voi din arhiva, dati un mail la toma [at] cevamarunt [punct] ro si il bagam in lista de todo. Avem deja si astfel de cereri si asta ma bucura.

Iata mai jos o lista cu modelele disponibile azi (pentru ca maine vor fi mai multe, evident).

ARISTOCRATII Standup comedy – Retrospectiva de vara

Standupul se sincronizeaza oarecum cu stagiunea de teatru, asa ca e momentul potrivit sa facem un rezumat a ceea ce am facut tot anul. Se intampla in Prometheus, unde e bine, frumos si bine. Detalii mai jos si pe pagina de Facebook:
Club Prometheus
Piata Natiunile Unite 3-5
Sambata, 5 iunie, ora 21:00
Bilet 20 lei
Rezervari la tel 0723.879.665.
(Rezervarea nu presupune costuri suplimentare sau consumatie minima.)

Si comic.

Doar nu credeati ca incerc sa scap atat de lamentabil de a desena azi? Un comic foarte amuzant de-al Sergiului, pe care mi-a fost insa lene sa-l desenez prea mult.