The book of George

Posted on January 31, 2011

"The book of George" este un proiect pus la cale de oamenii de la HardComics. Ei au contactat mai multi desenatori romani si le-au propus sa colaboreze la o carte in care fiecare dintre artisti va realiza un capitol. Singurele informatii pe care le-am primit au fost faptul ca personajul principal, George, a carui poveste o spunem, are 33 de ani si traieste in Bucuresti.

Cei ce au acceptat sa participe au primit titlul unui capitol din viata lui George pe care s-a angajat sa-l ilustreze in 6-8 pagini. Povestea care mi-a fost mie desemnata trebuia sa se numeasca "George falls in love". Asa ca, impreuna cu Sergiu, am scris povestea dupa care au urmat o saptamana zi-lumina de munca la comic, placuta insa in acelasi timp extrem de obositoare.

Cartea a vazut lumina tiparului si weekendul care a trecut cred ca a fost prezentata la un festival undeva in Franta (Angouleme cred). Pentru ca s-a adresat publicului de acolo in primul rand, una din cerintele legate de forma comicului a fost ca el sa fie redactat in limba engleza.

Voi publica aici cate o pagina pe zi (8 in total), iar la sfarsitul acestei perioade, revenim cu niste vesti mari pentru ca, asa cum stiti, in februarie se fac 3 ani de comics.cevamarunt.ro.

Bonus

La sfarsitul celor 8 pagini voi posta si cateva pagini bonus, cu schitele de personaje si de poveste.

Nota: Click + drag pe poza ca sa o cititi pe toata