Sfarsit de concurs

Posted on June 30, 2008

Si iata ca am terminat si concursul. Ne-a bucurat participarea numeroasa (adica mai mult de 1). Conform voturilor, castigatorul este:

#12. veioza, cu 52 de voturi

De asemenea, Toma si Sergiu s-au hotarat ei (de geniali ce sunt) sa acorde premiul special pentru comicul care considera ei ca a ridicat capul cel mai sus din noroiul umoristic cu care am fost improscati (in sensul bun). Datorita acestui fapt, premiul special revine lui:

#11. hyper, cu 2 voturi care valoreaza cat vrem noi.

Si nu in ultimu rand, avem un castigator pentru sectiunea "Cel mai aleator comic" (sau daca vreti – "Cele mai multe comicuri inscrise in concurs de o fata al carei pseudonim contine aka"):

#15. Ade aka PureVanity

Premiile:

  • Castigatorul concursului (veioza) va primi o caricatura desenata de Toma, asa cum puteti vedea mai jos (Sergiu in perioada "predator"). El (castigatorul) o sa vina la noi cu niste poze, o sa-i mai efectuam si noi cateva si intr-o saptamana de cand ne intalnim isi va primi caricatura inramata si autografiata. De asemenea, un tricou cu comics.cevamarunt.ro
  • Premiul special (hyper) va primi un comic kit (adica un carnet asa cum foloseste Toma, impreuna cu un creion, cele 2 carioci, guma si o sa respir pe el cu inspiratie). Pe prima pagina a carnetului va fi si un comic desenat si evident autografiat. Plus tricou si aici
  • Premiul pentru comicul aleator (Ade) va primi tricoul si o strangere ferma de maini.

Acestea fiind zise, rugam pe cei 3 castigatori sa ne contacteze cat mai rapid la adresa la care au trimis si comicurile (concurs [coada de maimuta] cevamarunt [rahat de oaie] ro), sa ne specifice marimea tricoului si respectiv sa ne trimita poze (in cazul veioza).

Si un premiu mai greu de nominalizat, dar foarte important: pentru persoana cu cei mai putini prieteni, id-urile noastre de messenger: olias32 si respectiv sergiu.floroaia

Totodata, pentru cei mai ageri dintre voi, care stiu ca azi e ultima zi din luna si ar fi trebuit sa punem comicul unui invitat special, suntem mai mult decat bucurosi sa va anuntam ca nu am uitat, ba chiar ne-am pregatit foarte din timp. Nu este neobisnuit pentru un invitat special ca ceea ce posteaza pe site-ul nostru sa fie chiar primul lui comic, iar sfarsitul asta de luna nu face exceptie.

Asa ca, fara sa o mai lungim, primul comic al lui Sergiu. Ingioi.