Biografii

anca

 

 

 

ANCA
ANCA (pronuntat uneori gresit aMca) e vesel mereu deoarece e dezechilibrat chimic in creier. ANCA este cel mai bun prieten al lui MACHE si uneori umbla gol doar pentru ca poate. ANCA e singurul personaj care stie ca e un personaj de comics si nu exista in realitate, insa pana acum n-a reusit sa convinga pe nimeni.
Are o slabiciune pentru psihologi (fiind el insusi unul) si considera ca femeile, atunci cand spun "NU" de fapt spun "BIBLIOTECA", lucru care l-a pus pe ganduri multa vreme.

Sustine ca n-ar avea o problema sa mai omoare inca un om. Prima aparitie pe cevamarunt.ro a avut-o in episodul "Cea mai disperata replica". De atunci pretinde ca s-a maturizat mult (acum stie ca animalele nu pot raspunde, dar e convins ca daca ar face-o ar spune probabil lucruri care te-ar face sa rosesti).

ANCA nu crede in ochelari bifocali si in sapun.


mache

 

 

 

MACHE
MACHE este autoportretul meu (Toma) si cine ma cunoaste cu siguranta a recunoscut cat de putin seamana cu mine. MACHE considera ca nu exista lucruri importante si chiar cuvantul "important" este un cuvant inventat, de unde si atitudinea letargica pe care o afisaza. Paleta restransa de emotii ale lui MACHE face ca desenarea lui sa fie usoara si pentru mine, o coincidenta fericita.
MACHE e foarte destept in general insa uneori e foarte prost. Uneori are o nevasta, in functie de subiectul comicului. Considera ca standupul e o prostie si rareori rade la glume de orice fel.

Prima data a fost desenat alaturi de ANCA, in episodul "Apa explodeaza". Si el si-a schimbat infatiseara de atunci, insa n-am facut-o toti?duhul

 

 

 

DUHUL LOTHIAN
DUHUL a aparut prima data in "Lampa fermecata", o anagrama pentru "Palma fermecata", la randul ei o anagrama pentru "Ferma palmecata" respectiv "Ferma calma tape". DUHUL sustine ca toate episoadele in care a aparut sunt bazate pe fapte reale, mai putin "Dorinte ascunse".
E o persoana rea in general, dupa cum el insusi recunoaste. Nu a indeplinit niciodata toate cele trei dorinte cuiva, insa citez: "Toate femeile pe care le-am avut n-au avut nevoie decat de una si aia li s-a indeplinit dincolo de cele mai nebunesti vise…"

Momentan isi cauta o alta locuinta, preferabil ceva greu inflamabil.eugeniul

 

 

 

MICUL EUGENIUL
Numit asa dupa bunicul sau, Micul Teodorul, MICUL EUGENIUL vine dintr-o familie articulata. Parintii au vrut sa-l numeasca PASCAL insa ajunsi in fata notarului nu au reusit sa isi aminteasca PASCAL asa ca, dupa 45 de minute de cearta intre ei si cu notarul, s-a ajuns la Regele Krimson, care evident era o tampenie asa ca notarul a decis el in momentul completarii ca numele micului bebe sa fie, in mod ironic, Pascal. Odata ajunsi acasa cu copilul si certificatul, parintii MICULUI EUGENIUL au constatat ca au luat un alt certificat de nastere de la notar si copilul lor a trecut razant a doua oara pe langa numele celebrului violonist. Sau chimist.
Cea mai simpla iesire din incurcatura a fost evident sa-l puna pe bunic sa-si schimbe numele si apoi sa inventeze o poveste cu ajutorul careia sa minta pe toti pe care ii cunosteau.

MICUL EUGENIUL a aparut prima data pe cevamarunt.ro alaturi de familia lui in episodul "Violenta conjugala", care insa cronologic marcheaza sfarsitul copilariei lui, fiind situat ca si timp dupa toate celelalte. A trecut cu greu peste cateva momente cruciale din viata, cum ar fi atunci cand Iisus i s-a aratat sau cand a descoperit ca tatal lui e homosexual.
MICUL EUGENIUL a devenit mai tarziu ORBUL PASCAL, a carui poveste o veti citi mai jos.cristi

 

 

 

CRISTI I.
Despre CRISTI se poate spune un singur lucru cert.d

 

 

 

D
D este tatal lui Cristi (lucru confirmat de faptul ca, in urma cu ceva vreme, cand D era mai tanar, lumea adesea ii confunda), insa circula zvonuri ca ar avea mai multi copii din flori. Desi poseda o avere considerabila, in testamenul sau nu e specificata nici un fel de mostenire pentru Cristi. Multi dintre copii nelegitimi ai lui D considera asta just, cu atat mai mult cu cat, in ciuda dovezilor, ei refuza sa creada ca Cristi si D sunt inruditi, adesea numindu-l pe Cristi "un impostor".
In viata sa de zi cu zi, D se descurca in general cu neprevazutul, singura problema pe care o are fiind punctualitatea: "Pur si simplu nu-mi dau seama cand trece timpul…", zice D, a doua zi dupa interviu.cenzura

 

 

 

CENZURA
CENZURA a existat inca din cele mai vechi timpuri, adesea gasindu-se unii care sa o considere un animal mitologic. CENZURA ne asigura ca nu e un animal, si ca lucreaza dupa o programa. Se gandeste insa sa-si schimbe numele, avand in vedere noua schimbare de atitudine: "Nu mai acopar in viata mea nici o p**a!"
CENZURA crede ca cea mai inutila slujba a ei a fost alaturi de siamezii Petre (uneori pronuntat Petru) si Virgil in "Anonimat"dr_buboi

 

 

 

Dr. BUBOI
Dr. BUBOI este un mister pentru majoritatea persoanelor ce l-au cunoscut, la fel cum locul in care se afla aceste persoane (sau ramasitele lor lumesti) e un mister pentru sectia de criminalistica. Dr. Buboi, dupa spusele lui, nu are pacienti mai vechi, motivul putand fii doar speculat. De specializare neurochirurg ("…e ca si cum ai taia jeleu!"), Buboi a fost surprins de mai multe ori in diverse sali de operatie si transplant fara legatura cu neurochirurgia, in cabinete de medici stomatologi, in farmacii si chiar in cortul unui vraci. A fost arestat de 14 ori pana acum sub suspiciune de trafic cu rodii si par de mamut, insa niciodata acuzat (fun fact: traficul cu rodii nu exista in codul penal pana cand Dr. Buboi nu a fost surprins in sala de operatii folosind rodiile in celelalt scop).
A aparut de mai multe ori in jurnale medicale, datorita faptului ca refuza sa foloseasca bisturiul atunci cand opereaza ("se crapa ca un pepene copt!"), singurele instrumente pe care le accepta fiind cutitele cumparate de la teleshopping, scobitorile si propria dantura ("e ca atunci cand mananci, numa ca altfel.");cephalotus

 

 

CEPHALOTUS FOLLICULARIS
CEPHALOTUS FOLLICULARIS (in traducere libera Cefalotus Folicularis, din latinescul CEPHALOTICUS FOLLICULARISUM, care inseamna CEPHALOTUS FOLLICULARIS) este singura planta carnivora in viata devenita vegetariana. Incidentul in urma caruia CEPHALOTUS pretinde ca a devenit canibala (pentru ca sunt martori ce sustin ca au vazut-o, deghizata, e drept, la coada la McDonalds) s-a produs in urma naufragiului vaporului pe care ea si cateva prietene navigau catre Madagascar. Ramase fara hrana pentru mai multe ore, plantele s-au vazut nevoite sa recurga la fapte de nedescris, apoi la canibalism.

CEPHALOTUS, dupa cum ea insasi recunoaste, e lesbiana, si afirma ca semnele de genul "Coboratul interzis" afisate in tramvai la usa din spate sunt pur si simplu discriminante, pentru ca, daca prietena ei vrea, ea coboara atunci si acolo.capitanul_standup

 

 

CAPITANUL STANDUP
CAPITANUL a aparut prima data in episodul Super-deprimat, episod in care ni s-a dezvaluit si originea superputerilor lui. Din cauza depresiei, Septimiu a incercat sa se sinucida cu pastile, insa a avut nenorocul ca singurele pastile din casa sa fie cele naturiste, cu Aloe Vera, care l-au facut pe Septimiu super sanatos. Costumul este un mister (din cate se stie, Septimiu nu cunoaste tainele masinii de cusut).
Desi pretinde ca poseda o forta fizica supraomeneasca (dupa spusele lui, e cel mai puternic om cu numele de Septimiu, in afara de varul lui, tot Septimiu, care e un pic mai puternic, dar in rest el e), principala calitate a Capitanului Standup este ca poate sa faca lumea sa uite de necazuri cu ajutorul umorului.

Sloganul lui: "Radeti de orice, si necazurile dispar!"