Intermezzo

Posted on August 27, 2009

Ma bucur mult ca lumea citeste si se amuza la desenele noastre, chiar daca nu toata lumea le apreciaza pe toate. Si nici nu ma asteptam la asa ceva – chiar si noi avem favoritele noastre dintre ele.
Imi place cand lumea e activa si comenteaza, si imi place ca votati si ca in felul asta avem o masura (fie ea oricat de subiectiva) a ceea ce e "amuzant".

Unde bat? Pai ideea e ca noi ne-am apucat sa facem treaba asta din placere si speram ca si voi intrati aici tot din placere. Sau intrati din gresala, da va place ce gasiti.
Singurul feedback pe care il avem sunt comentariile, voturile si eventualele mailuri.

Asa ca atunci cand se nimereste cate un individ frustrat (totdeauna m-a enervat cuvantu asta, cu R-u ala imediat dupa F. ar trebui sa fie fustrat si gata. io asa o sa zic de acum inainte) care voteaza doar pentru ca n-are altceva de facut. A pierdut echipa lui la fotbal sau nu mai are bere in frigider si de suparare intra pe comics "sa ne arate el noua". E jalnic si ma face sa ma gandesc daca merita sa mai utilizam sistemu de rating…

ratings1hilight

Aveti aici un screenshot din interfata de administrare a ratingurilor. Toate campurile marcate (si asta e doar prima pagina, mai sunt si pe pagina 2, insa e suficient) sunt voturi date de pe acelasi IP. Daca aveti curioziatea sa urmariti si orele la care au fost date notele, o sa vedeti ca practic abia ai timp sa dai refresh si sa votezi cu nota 1, ca sa te incadrezi sa distrugi 3-4 comicuri pe minut.

N-o mai lungesc.
Am facut un restore, si toate ratingurile de pe IP-u respectiv din dimineata asta au fost sterse, iar IP-u ala a primit BAN. Nu e cenzura pe comics.cevamarunt.ro, insa ala nu e vot, asa ca nu se pune. Ironic e ca respectivu n-o sa citeasca ce am scris eu aici. Daca vreti sa vedeti cum arata comics.cevamarunt.ro pentru el, click aici.

Si ca sa va mai luminati ziua, cineva zicea la un moment dat ca esti celebru nu atunci cand te stie lumea, ci atunci cand incepe sa te copieze. So…

43406663qv7

Nu va spun de unde e. Cautati si voi pe Google "tricou cardiologi".
Ne vedem diseara la show, sau maine cu desenu de vineri.

Toma